Ons aanbod van expressie en danslessen

GRATIS proeflessen mogelijk per stijl naar keuze!

 
5 ritmes - Saturday Waves Ierse Softshoe Musical
Breakdance (b-boying) Irish Ceili Dance Oriƫntaalse dans
Dans-Fit! Jazz Peuterdans
Drama Klassiek ballet Relaxatie+
Funk Kleuterballet Tapdans
Funky Clip Dance MBD Thai chi chuan
Ierse dans MID Woordkunst
Ierse Hardshoe Modern-Hedendaags Zumba

5 ritmes - Saturday Waves

Deze cursus gaat over ontspanning, relaxatie en bewustzijn. De lessen zijn zo opgebouwd dat je op elk moment kan inpikken.

Wat houd het in:  5Ritmes® is een filosofie, een perspectief, een dramatische kunst en een dynamische bewegingspraktijk die steunt op het principe dat als je je psyche in beweging brengt, deze zichzelf zal helen. Beweging is zowel het medicijn als de metafoor, over taal, cultuur en leeftijdsgroepen heen reikend om pijn te transformeren in kunst, kunst in bewustzijn en bewust-zijn in actie. Overal waar de 5Ritmes beoefend worden, ontstaan er gemeenschappen om samen te dansen, te zweten, te veranderen, elkaar te steunen en om voor ieder van ons een veilige ruimte te creĆ«ren waarin de greep van onze ego's kan verbrijzeld worden zodat we dat verrukkelijk, onvoorspelbaar, fascinerend, grenzen opzoekend, rockster deel van onszelf, dat zo naar vrijheid verlangt, kunnen aanwakkeren. Creativiteit. Verbinding. Gemeenschap.

Gronden, voelen, ontdekken, loslaten, aanwezig zijn... met de 5Ritmes® kan het allemaal. Kom en ontdek hoe jouw lichaam wilt bewegen.  Je hoeft niets te kennen of kunnen en je kan het niet verkeerd doen.  Breng wel je bereidheid mee om op ontdekkingsreis te gaan met en in jezelf.

Wanneer: zaterdagen 24 november, 15, 22 en 29 december 2018, 19 en 26 januari, 9, 16 en 23 februari, 9, 16 en 30 maart, 13, 20 en 27 april, 11, 18 en 25 mei, 8 en 15 juni 2019, telkens van 15u tot 17u. Je bent welkom vanaf 14u45. Je kan elke les apart volgen. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

Prijs: 16 euro per les 

Meebrengen:
- comfortabele kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen, breng ook iets warm mee voor tijdens de opwarming en afronding 
- flesje water
- We dansen op blote voeten of zaalschoeisel (geen zwarte zolen) 

Inschrijvingen: ter plaatse bij de lerares

Leerkracht: Christiane Van de Velde danst al 16 jaar de 5Ritmes in binnen- en buiteland. Ze is geaccrediteerd 5Ritmes leraar.

Info: www.5rhythms.com of christiane@chavan.be
Waar en wanneer gaat 5 ritmes - Saturday Waves door?

Dag Uur Opmerking Locatie
zaterdag 15.00u Volwassenen (2u) (externe leerkracht) Studio 3