Word lid van Dansstudio Marlynes!

 Heb jij de dans, acteer of zang kriebels? Schrijf je dan nu in!
 
              
 
Hoe inschrijven?
Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier (enkel voor nieuwe leden) of bij de leerkrachten in onze dansschool. Let op: inschrijving is pas definitief na betaling van het lesgeld. 
 
Inschrijvingsmomenten zonder proefles en passen van kleding:
Maandag 2 september van 18 tot 20 uur 
Dinsdag 3 september van 18 tot 20 uur

Gratis proeflessen mogelijk vanaf 4 september, op het moment van de les naar keuze. Inschrijven kan achteraf bij de leerkracht of via het inschrijvingsformulier.
 
Talententickets
Je kan bij Dansstudio Marlynes je talententickets inruilen bij je inschrijving! 
(Je geeft deze bij inschrijving persoonlijk af. Bij overschrijving vermeld je duidelijk: '...+ TT' )
 
Verzekering
Bij inschrijving dient eveneens een verzekering voor lichamelijke ongevallen afgesloten te worden. Dit bedraagt € 5 en geldt voor het hele schooljaar.

Terugbetaling door mutualiteit
Wanneer je aangesloten bent bij de mutualiteit kan je een bepaald bedrag van het lesgeld terugtrekken. Bezorg ons hiervoor een volledig ingevuld formulier (te downloaden op de website van je mutualiteit). Terugbetaling gebeurd door de mutualiteit, niet door de dansstudio zelf.

Meer informatie
Mailen? dansstudiomarlynes@hotmail.com -  Anneleen Rummens
Bellen of SMS? 0471 34 77 96 - Annemie Thijs

 
* privacywetgeving: Door het invullen van je gegevens op het inschrijvingsformulier geef je ons de toestemming voor het bijhouden en verwerken van je gegevens. Dit wordt enkel intern gebruikt in kader van de dans- en expressielessen en niet zonder toestemming doorgegeven aan derden.